644 76 81 89
info@campusalvaroferrer.com

Comunicat COVID-19

Campus de tecnificació d'handbol

Campus Álvaro Ferrer comunica que, donada la situació sanitària actual derivada del COVID-19, ens veiem obligats a cancel·lar la celebració de la III edició del nostre campus.

Hem esperat fins al darrer moment la nostra decisió coneixedors de la l’ il·lusió, i de la necessitat aquest any més que mai, dels nostres jugadors de participar en aquest campus de tecnificació d’ Handbol.

L’Evolució de la crisi sanitària i les directrius respecte a la pràctica esportiva per les autoritats, impossibilitant la celebració d’un campus com el nostre sense comportar una desnaturalització del que els nostres jugadors esperant d’ell.

Us emplacem a tots a retrobar-nos a l’ estiu del any que ve en la pròxima edició.

La direcció del campus es posarà en contacte amb tots els inscrits en el campus d’aquest any per explicar-vos la situació personalment i concretar tot el referent respecte a la vostre inscripció.

En el que respecte a la celebració del Handbol Day. Aquesta queda suspensa fins a les dates de Nadal. (El dia en concret s’anunciarà quan s’apropin les dates). No obstant si alguna persona de les inscrites vol sol·licitar la devolució dels 10€ pagats, pot fer-ho enviant un mail a info.campusalvaroferrer@gmail.com indicant el nom de l’ inscrit i el compte bancari on sol·liciten la devolució de la transferència.

Per últim expressar-vos el nostre desig de què tots estigueu bé de salut, igual que els vostres familiars, amics i coneguts.

 

Campus Álvaro Ferrer Sabadell

2 de juny de 2020